HOME | CONTACT

Aanmelden derde forumvlag

Aanmelden

De derde Forumvlag (eerste officiŽle Forumvlag van Max), valt onder het beheer van MaxAttack. Als je belangstelling hebt om deze vlag een keer mee te nemen naar een race of ander evenement waar Max actief is, stuur dan een email naar forumvlagmax@yahoo.com.

Lees wel eerst het reglement door!

Vergeet niet om na thuiskomst alle foto's van de Forumvlag (en alles wat met fan-zijn te maken heeft) te e-mailen naar forumvlagmax@yahoo.com, zodat een en ander op deze site geplaatst kan worden (na controle door de arbitragecommissie :-D)!

 

Reglement

Men bewaart de vlag altijd op een veilige plaats zoals b.v. in de kofferbak van de auto, zodat de vlag niet gestolen kan worden (dus niet in bijvoorbeeld een tent achterlaten).
De vlag mag nooit ergens onbeheerd hangen (niet laten beheren door derden). Verlaat je een plaats (campingterrein, circuit enz.) dan moet de vlag altijd worden opgeborgen.
De vlag mag niet (tussentijds) worden uitgeleend of in bewaring worden gegeven aan derden, zonder dat hiervoor toestemming is gevraagd en verkregen via de beheerder.
Als de vlag nat is geworden deze eerst uitgespreid laten drogen. Nooit nat opbergen.
De bijbehorende tas is de enige plaats waar de vlag in wordt opgeborgen en in wordt vervoerd.
Niet gebruiken als beddengoed, ook niet na een succesvol opschepavontuur tegen vrouwelijk schoon (en mannelijk schoon ook niet :-D).
Bij verlies/ontvreemding worden de kosten voor een nieuwe identieke vlag op de drager verhaald.
Zorg voor een goede reisverzekering!

Aanmelden kan via forumvlagmax@yahoo.com.©2003-2017 www.verstappen-forumvlag.nl | Powered by Medianiacs