HOME | CONTACT

Historie tweede forumvlag

De vlag

Historie

In het seizoen 2003 kwam een aantal forumleden van het Verstappen Forum op het idee om een nieuwe Forumvlag te ontwikkelen. Bij een rentree van Jos in de Formule 1 hoort een nieuwe vlag moeten veel mensen hebben gedacht.

Aanvankelijk werd dit idee met nog meer scepsis bekeken dan destijds bij het ontstaan van de eerste Forumvlag. Veel mensen vonden dat de eerste vlag voldoende was, terwijl anderen het liefsts nog veel meer van dit soort vlaggen langs 's werelds F1-circuits zagen hangen.

Ook de tweede Jos Verstappen Forumvlag kwam er uiteindelijk. Dankzij devastberadenheid van PANIC, ondersteuning door de Forumvlaggensite en last but not least, de creatieve- en financiële inbreng van vele forumleden. Mooie ontwerpen werden ingebracht en uiteindelijk kozen de forumleden voor het prachtige ontwerp van Thorsten. PANIC kon nu aan de slag met een vlaggenfabrikant.

De afmeting en prijs werden bepaald, waarna liefhebbers hun geld konden storten op een speciaal geopend rekeningnummer. Ook deze actie werd een regelrecht succes. Jos heeft zich nog laten fotograferen met de nieuwe vlag in Melbourne en was duidelijk onder de indruk van de enorme vlag die 'slechts' 2 bij 6 meter groot is.

Deze vlag en de eerste Forumvlag werden helaas al snel 'ontvreemd' op het circuit van Kuala Lumpur in 2003. Door de 'diefstal' is er een tweede exemplaar van deze vlag gekomen. Dit door hulp van een grafisch bedrijf. Van de tweede Forumvlag zijn een aantal kleine exemplaren gemaakt, die bij de donateurs thuis een plekje hebben gekregen.

Donateurs

PANIC

Kurgan

duif

P.Daalemmer

Jackal 131

kleinesjakie

Ekief

THUR

DTM

Johnnyboy

FoeFoe

bartb

ShiftUp

Swiss

Rooi

GG Racing Team

Gonzaman

Interceptor

HH Frentzen

Sambal

Sean Archer

Jan JV

technical

Pepeijn

Roytje

Mr.Bijl Aladin

f1maniac

bajes

Aardbei

Harald71

RoBoSop

BJ

tijger

Thijs 99

Rime

vooruit

Elsterno

Froggy

Dennis W

Hansie 14

Roegbainder

harri1

F1-Fox

f1 crazy

pans

Simmons

mjwuutwehl

Chip

F1 Polleke

Puddlepuff

F1racing

Dr Jackle

bierbuik

25wierdo25

Daxter

Tardes

alpineV6GTturbo

F1World.nl

Netdevil

KILLERBEE

DaNnAi

DXi1.6

f1-pope

Mug-mans

peter-w

kickm@n

AxlEnt

Ed Raket

Shark Nose

D'n Boets

 

Norbert

Wimwon

A3

Marcator

Fanvanum

 ©2003-2017 www.verstappen-forumvlag.nl | Powered by Medianiacs