HOME | CONTACT

Historie derde forumvlag

De vlag

Historie

Het kon natuurlijk niet uitblijven: een eigen forumvlag voor Max! Na de eerste twee edities voor Jos, werd in het voorjaar van 2014 door een aantal leden van het Verstappen Forum het initiatief genomen om ook een dundoek voor Max te laten maken. Dit vooral om Max tijdens zijn Formule 3-races te steunen en ook een beetje om de 'fanbase' van concurrent Antonio Fuoco af te troeven.

De uitgangspunten bij het ontwerp waren dat de vlag in ieder geval groter moest worden dan de eerdere forumvlaggen en dat deze gereed moest zijn voor Max zijn thuisrace in Zandvoort. En dat is mede door de inzet van forummers jorgooms (ontwerp en druk), MaxAttack (organisatie) en natuurlijk de meer dan veertig donateurs helemaal gelukt.

De officiële onthulling van de vlag, met een afmeting van 7 bij 2 meter, vond plaats in de paddock van Circuit Park Zandvoort tijdens de Zandvoort Masters op vrijdag 4 juli 2014. "Het is een flink grote vlag, die er echt leuk uitziet. Heel mooi!", is de eerste reactie van Max, die natuurlijk direct met de vlag op de foto gaat.

Tijdens de race op zondag wappert de vlag aan de hoofdtribune, trots naast de 'Overtaking is an art'-forumvlag en zorgt deze er mede voor dat Max oppermachtig de Masters wint. Later dat jaar is de vlag onder andere ook op de circuits van Nürburgring, Hockenheim en Imola te bewonderen, waarna trouwe forummers Giel & Els voor de Formule 1-vuurdoop zorgen in Melbourne in maart 2015.

Donateurs

DXi1.6†

RichyOnline

ShiftUp

Peter G

Hagalicious

MaxAttack

Edmund Husserl

dodgev8

V-Twin

aardbei

wet

Norbert

vooruit

de Max-fan

Speedfreak

JVM

Lukaboy

mjwuutwehl

DUC

Roberto08

DTM

jorgooms

mordor

Interceptor

racingfan

Fast-Ronnie

arwinicus

SjekkieXL

ayerton

Bas.

309-16v

HennieVino

Vicento 05

chrisss00

Dejavu

Jensen

dr. sven

Carlito

PANIC

ClasicF1

Giel & Els

 ©2003-2017 www.verstappen-forumvlag.nl | Powered by Medianiacs